Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής
19 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Μητρόπολη Μαρωνείας για το θανατηφόρο δυστύχημα στη Λιβύη

Διαδώστε:

Την θλίψη της για το τραγικό συμβάν με την ελληνική αποστολή στη Λιβύη εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Η Τοπική Εκκλησία συμμετέχει στη θλίψη, όπως όλοι οι Έλληνες, ενώ σημειώνει ότι ένα από τα πέντε συνολικά θύματα καταγόταν από την Καλλιθέα Ροδόπης. 

“Συγκλονισμένοι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν τις εξελίξεις από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λιβύη και είχε ως αποτέλεσμα τον αδόκιτο χαμό πέντε συμπατριωτών μας, μελών της ανθρωπιστικής βοήθειας που απεστάλη στη Λιβύη, μεταξύ των οποίων και η εκ Καλλιθέας Ροδόπης καταγόμενη Γλυκερία Μεμεκίδου. Ο Σεβασμιώτατος και σύμπας ο Κλήρος της Μητροπόλεως εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους πληγέντες κατοίκους της Λιβύης. Θερμές αναπέμπονται οι προσευχές όλων, όπως ο Αρχηγός της Ζωής Κύριος Ιησούς αναπαύει τις ψυχές τους εν σκηναίς δικαίων, χαρίζει δε στους οικείους των θυμάτων ενίσχυση και παραμυθία”, αναφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά: Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις – Οδύνη για τα 5 θύματα, προσευχή για τους τραυματίες

Διαδώστε: