21/05/2024 21/05/2024 Την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών και προέστη της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος. Την Τρίτη, 21 Μαϊου, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων...
21 Μαΐου, 2024 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 12:42

Μαρωνείας Παντελεήμων: Να μιμηθούμε τις αρετές των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Μαρωνείας Παντελεήμων: Να μιμηθούμε τις αρετές των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

Την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών και προέστη της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος.

Την Τρίτη, 21 Μαϊου, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου.

Στον λόγο του αναφέρθηκε στον κατά Χριστόν βίο των Αγίων ενδόξων θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και προέτρεψε να μιμηθούμε τις αρετές των Αγίων και ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε τον Διάκονο Κωνσταντίνο Νούσια σε Αρχιδιάκονο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων