17/08/2023 17/08/2023 Το απόγευμα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του μεθέορτου εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας και των εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της λιτανεύσεως του επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Ακολουθίας της Αρτοκλασίας. Στο κήρυγμα...
17 Αυγούστου, 2023 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023 - 11:31

Μεθέορτος Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρώνειας

Διαδώστε:
Μεθέορτος Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρώνειας

Το απόγευμα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του μεθέορτου εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας και των εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της λιτανεύσεως του επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Ακολουθίας της Αρτοκλασίας.

Στο κήρυγμα του απηύθυνε με λόγους εγκωμιαστικούς προς το πάνσεπτο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και επικαλέστηκε τις Πρεσβείες Της για όλους.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων