24/04/2024 24/04/2024 Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σουλιώτης επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, προκειμένου να υποβάλει σεβάσματα και να ευχηθεί για την επερχόμενη εορτή του Πάσχα. Επίσης ενεχείρησε στον Σεβασμιώτατο το Βιβλίο του Καθηγητού Αθανασίου Χρήστου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας «Οι Δυνάμεις Αστυνόμευσης του Ελληνικού Κράτους στο Μετέωρο Βήμα...
24 Απριλίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 16:13

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σουλιώτης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σουλιώτης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σουλιώτης επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, προκειμένου να υποβάλει σεβάσματα και να ευχηθεί για την επερχόμενη εορτή του Πάσχα.

Επίσης ενεχείρησε στον Σεβασμιώτατο το Βιβλίο του Καθηγητού Αθανασίου Χρήστου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας «Οι Δυνάμεις Αστυνόμευσης του Ελληνικού Κράτους στο Μετέωρο Βήμα τους προς την Μικρά Ασία – Αφετηρίες, Πρωταγωνιστές και Κατακτήσεις (1919-1922)».

Το Βιβλίο στοχεύει στην ανάδειξη της διαχρονικής πορείας της Ελληνικής Αστυνομίας και του αδιακόπου αγώνα της για την εμπέδωση της τάξης και της ασφάλειας του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με χαρά το βιβλίο, συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και ευχήθηκε καλό και ευλογημένο το Άγιο Πάσχα και επικαλέστηκε την χάρη και την ευλογία του Θεού στην επιτέλεση του έργου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων