27/04/2022 27/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελέημων επισκέφθηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και μίλησε στους δοκίμους Αστυφύλακες περί της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα, αλλά και διαφόρων πνευματικών ζητημάτων, παρουσία του Διοικητού των Σχολών Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Βλάχου και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής κ. Πέτρου Δεμερτζίδη, την Τετάρτη της Διακαινησίμου,...
27 Απριλίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 14:49

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας επισκέφθηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας επισκέφθηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελέημων επισκέφθηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και μίλησε στους δοκίμους Αστυφύλακες περί της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα, αλλά και διαφόρων πνευματικών ζητημάτων, παρουσία του Διοικητού των Σχολών Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Βλάχου και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής κ. Πέτρου Δεμερτζίδη, την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου 2022.

Οι Δόκιμοι επέδειξαν μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον. Στο τέλος ο Διοικητής της Σχολής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τον επικοδομητικό και επίκαιρο λόγο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων