23/07/2022 23/07/2022 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή Κρυονέρι Ροδόπης, όπου φιλοξενούνται αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών. Στην σημερινή ομιλία του, αφού εξήγησε το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, απηύθηνε πατρικές συμβουλές προς τα παιδιά,...
23 Ιουλίου, 2022 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 12:09

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ι.Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ι.Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή Κρυονέρι Ροδόπης, όπου φιλοξενούνται αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών.

Στην σημερινή ομιλία του, αφού εξήγησε το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, απηύθηνε πατρικές συμβουλές προς τα παιδιά, ευχαρίστησε τα στελέχη, που εθελοντικά διακονούν στις Κατασκηνώσεις, ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού, και έδωσε ραντεβού για το επόμενο Καλοκαίρι.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων