24/08/2022 25/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το διήμερο 23 και 24 Αυγούστου 2022, επί τη εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού, παρέστη στον εορτάζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό της Κομοτηνής και χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της παραμονής (23 Αυγούστου). Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο εξαίροντας τον βίο και το...
24 Αυγούστου, 2022 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 7:04

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το διήμερο 23 και 24 Αυγούστου 2022, επί τη εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού, παρέστη στον εορτάζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό της Κομοτηνής και χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της παραμονής (23 Αυγούστου).

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο εξαίροντας τον βίο και το έργο του Αγίου, το οποίο είναι περισσότερο επίκαιρο σήμερα, προτρέποντας παραλλήλως τους πιστούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, ενώ πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ολοκάρδιες πατρικές ευχές και τόνισε τη σπουδαιότητα της μιμήσεως των Αγίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων