21/08/2024 21/08/2024 Από την Τρίτη 20 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 26η, φιλοξενούνται στις Εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Παίδων Χώρα», στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, σαράντα Βούλγαροι μαθητές, μαζί με τους γονείς τους, από την Ιερά Μητρόπολη Φιλιππουπόλεως, της Εκκλησίας της Βουλγαρίας. “Χαίρονται τη θάλασσα, ασχολούνται με αθλοπαιδειές και θα ξεναγηθούν στην πόλη...
21 Αυγούστου, 2024 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024 - 9:02

Σαράντα Βούλγαροι μαθητές φιλοξενούνται στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Σαράντα Βούλγαροι μαθητές φιλοξενούνται στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Από την Τρίτη 20 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 26η, φιλοξενούνται στις Εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Παίδων Χώρα», στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, σαράντα Βούλγαροι μαθητές, μαζί με τους γονείς τους, από την Ιερά Μητρόπολη Φιλιππουπόλεως, της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

“Χαίρονται τη θάλασσα, ασχολούνται με αθλοπαιδειές και θα ξεναγηθούν στην πόλη της Κομοτηνής και στην περιοχή μας”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.

Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, θα μεταβούν στην Ιερά Μονή για να προσκυνήσουν τη Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας.

Χθες το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων τέλεσε στις κατασκηνώσεις τον εναρκτήριο Αγιασμό, ευχόμενος καλή διαμονή, υγεία και δύναμη σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων