19/03/2022 19/03/2022 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Αριστάρχου Καρβουνιάρη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους, σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου...
19 Μαρτίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 19:39

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Αριστάρχου Καρβουνιάρη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους, σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης, οδηγώντας τον πιστό λαό του Θεού σε οδούς σωτηρίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων