11/08/2023 11/08/2023 Το απόγευμα της Πέμπτης, 10ης Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Πέτρας, την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Πέτρας των Σαράντα Εκκλησιών Ανατολικής Θράκης, η οποία θησαυρίζεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αμβροσίας και προέστη της ιεράς λιτανεύσεως αυτής με προορισμό τον Ιερό Ναό...
11 Αυγούστου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 17:12

Υποδοχή Εικόνας της Θεοτόκου στη Νέα Πέτρα Ροδόπης

Διαδώστε:
Υποδοχή Εικόνας της Θεοτόκου στη Νέα Πέτρα Ροδόπης

Το απόγευμα της Πέμπτης, 10ης Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Πέτρας, την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Πέτρας των Σαράντα Εκκλησιών Ανατολικής Θράκης, η οποία θησαυρίζεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αμβροσίας και προέστη της ιεράς λιτανεύσεως αυτής με προορισμό τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ν. Πέτρας).

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο και ιερούργησε στην Ιερά Αγρυπνία στον αυτόν Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων