14/07/2023 14/07/2023 Εχθές το απόγευμα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιμέρου, ο Σεβασμιώτατος Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υπεδέχθη τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίο εκόμισε εκ του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνης Άνω Τούμπας, ο Προιστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Αμέσως μετά...
14 Ιουλίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 13:46

Υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου Αγίας Μαρίνης στον Ίμερο

Διαδώστε:
Υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου Αγίας Μαρίνης στον Ίμερο

Εχθές το απόγευμα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιμέρου, ο Σεβασμιώτατος Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υπεδέχθη τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίο εκόμισε εκ του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνης Άνω Τούμπας, ο Προιστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Αμέσως μετά την υποδοχή του ιερού Λειψάνου, το οποίο θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και στον λόγο του, αφού ευχαρίστησε τον π. Διονύσιο για την ευγενική μεταφορά του Ιερού Λειψάνου, αναφέρθηκε στον οσιακό και μαρτυρικό βίο της Αγίας Μαρίνης και κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούν την πίστη, το θάρρος και την ομολογία της. Τέλος, ευχήθηκε διά πρεσβειών της Αγίας, υγεία και δύναμη σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων