05/05/2019 05/05/2019 Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο Εσπερινός, για την εορτή του Αποστόλου Θωμά, στα Σπάτα στο ομώνυμο εξωκκλήσι (σ.σ. Αγίου Θωμά) χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου. Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την απόδοση του Πάσχα αλλά και για τις ακολουθίες μετά την Κυριακή του Θωμά, το νόημά...
05 Μαΐου, 2019 - 19:20

Μητρ. Μεσογαίας: “Η ομολογία του Θωμά είναι η μοναδική ισχυρή ομολογία που υπάρχει μετά την Ανάσταση”

Διαδώστε:
Μητρ. Μεσογαίας: “Η ομολογία του Θωμά είναι η μοναδική ισχυρή ομολογία που υπάρχει μετά την Ανάσταση”

Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο Εσπερινός, για την εορτή του Αποστόλου Θωμά, στα Σπάτα στο ομώνυμο εξωκκλήσι (σ.σ. Αγίου Θωμά) χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου. Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την απόδοση του Πάσχα αλλά και για τις ακολουθίες μετά την Κυριακή του Θωμά, το νόημά τους και τα αναστάσιμα μηνύματα, “Αναβαπτίζεται ο καθένας μας στην πίστη, στην Ανάσταση του Χριστού και στο πρόσωπο του Αναστάντος Χριστού. Η ομολογία του Θωμά είναι η μοναδική ισχυρή ομολογία που υπάρχει μετά την Ανάσταση”, είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων