31/05/2024 01/06/2024 Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου 2024 η έναρξη της δράσης της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με την ονομασία «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και των 20 χρόνων Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Νικολάου. Σκοπός...
31 Μαΐου, 2024 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2024 - 3:38

Πλήθος κόσμου στη δράση «Αγκαλιάζουμε κάθε διαδρομή» της «Γαλιλαίας» για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη δράση «Αγκαλιάζουμε κάθε διαδρομή» της «Γαλιλαίας» για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου 2024 η έναρξη της δράσης της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με την ονομασία «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και των 20 χρόνων Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Νικολάου.

Σκοπός της δράσης είναι η διάδοση της ιδέας της ανακούφισης ασθενών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Πλήθος κόσμου και σχολεία από όλη την Ανατολική Αττική παραβρέθηκαν στην Παραλία Αναβύσσου προκειμένου να παρακολουθήσουν την έναρξη της υπερπροσπάθειας τριών νέων ανθρώπων που επιδόθηκαν σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες τριάθλου διάρκειας περίπου 24 ωρών (Κολύμπι – Ποδήλατο – Τρέξιμο), σε μια διαδρομή 150 χιλιομέτρων που καλύπτει και τους 8 Δήμους της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (Σαρωνικού, Κρωπίας, Παιανίας, Παλλήνης, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας- Πικερμίου, Μαρκόπουλου και Λαυρεωτικής).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ LIVE ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Οι τρεις αυτοί νέοι, ο Σωτήρης, ο Παναγιώτης και η Λουκία με το τρίαθλο των συνολικά 150 χιλιομέτρων προσπάθησαν να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση, ώστε να τιμήσουν τη διαδρομή κάθε ασθενή με καρκίνο ή νόσο του κινητικού νευρώνα καθώς και των οικογενειών τους και ο κόσμος βρέθηκε δίπλα τους για να τους εμψυχώσει, να τους χειροκροτήσει και να τους θαυμάσει.

Πριν την έναρξη του τριάθλου, διεξήχθη στον ίδιο χώρο συμβολικό τρέξιμο απόστασης 1 χλμ, μετά το τέλος του οποίου όλοι μαζί, παιδιά, ασθενείς, εθελοντές, εργαζόμενοι, φίλοι και φίλες της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», είχαν την ευκαιρία να δουν την εκκίνηση της προσπάθειας των αθλητών που ξεκινούσαν το τρίαθλο, να τους χειροκροτήσουν και να τους εμψυχώσουν.

Η προσπάθεια που καταβάλλει κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας, είναι μια διαδρομή. Μια διαδρομή με πολλές προκλήσεις, δυσκολίες αλλά και με μεγάλη δύναμη ψυχής, πίστη και ισχυρή θέληση. Μια διαδρομή που δεν πρέπει να τη διανύει κανείς μόνος, αλλά να έχει συνοδοιπόρους και ανθρώπους δίπλα του που του προσφέρουν στήριξη και ανακούφιση. Γι’ αυτό χρειάζεται όλοι μαζί να «αγκαλιάσουμε» αυτή τη διαδρομή, τους ανθρώπους που δίνουν έναν αγώνα ζωής αλλά και τους φροντιστές τους.

Οι άνθρωποι της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι πολύτιμοι συνοδοιπόροι σε όλες αυτές τις διαδρομές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων