Ι.Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
21 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Παλλήνης με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Μεσογαίας

Διαδώστε:

Συνεχείς είναι οι συναντήσεις του Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη, με εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομερώς θέματα που αφορούν στην επίσημη και ιστορική για την περιοχή, επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο κ. Αηδόνης συναντήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Αγγελή. Ο Πανοσιολογιώτατος από κοινού με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Παλλήνης, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Γεωργιόπουλο και τον Πρεσβύτερο Αλέξανδρο Χουλιάρα, θα εκπροσωπήσουν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Δήμο Παλλήνης και θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης του Δήμου Παλλήνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην ιστορική αυτή εκδήλωση, καθώς θα εκπροσωπεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη στην Νότιο Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Γιώργου Κώτσηρα με τον Δήμαρχο Παλλήνης για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε: