10/11/2023 10/11/2023 Ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας (Τ.Ν.Ο.) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, από τις 3 – 5 Νοεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τα Γενικά Νοσοκομείο Χαλκίδας, Βόλου, Λαμίας, «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Αθηνών και τα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία Αττικής -«ΜΕΤΑΞΑ», «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» διοργάνωσε το 10ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας, στην Χαλκίδα. Για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ήταν μέρα τιμής...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 10:04

Τιμητική διάκριση ευγνωμοσύνης για τη ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”

Διαδώστε:
Τιμητική διάκριση ευγνωμοσύνης για τη ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”

Ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας (Τ.Ν.Ο.) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, από τις 3 – 5 Νοεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τα Γενικά Νοσοκομείο Χαλκίδας, Βόλου, Λαμίας, «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Αθηνών και τα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία Αττικής -«ΜΕΤΑΞΑ», «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» διοργάνωσε το 10ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας, στην Χαλκίδα.

Για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ήταν μέρα τιμής και χαράς. Την τιμητική διάκριση ευγνωμοσύνης για την ίδρυση και λειτουργία της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας, αλλά και για το πολυσχιδές κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελείται στην ανακούφιση και στήριξη ασθενών με καρκίνο, παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, πρόεδρος της ΜΑΦ ΓΑΛΙΛΑΙΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων