24/01/2019 24/01/2019 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε κατά την 24η Ιανουαρίου 2019 στην Ιερά  Μητρόπολη Μεσσηνίας. Η Σύναξη έλαβε χώρα στόν Ιερό Ναό Παμμεγί­στων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιά­τικη πίτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημέ­νη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 14:34

Καλαμάτα: Γέμισαν με ιερείς οι Ταξιάρχες (φώτο)

Διαδώστε:
Καλαμάτα: Γέμισαν με ιερείς οι Ταξιάρχες (φώτο)

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε κατά την 24η Ιανουαρίου 2019 στην Ιερά  Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Η Σύναξη έλαβε χώρα στόν Ιερό Ναό Παμμεγί­στων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιά­τικη πίτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημέ­νη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε τους κληρικούς για το επίκαι­ρο θέμα της μισθοδοσίας των Ιερέων από το κράτος, ενώ συγχρόνως έθεσε θέματα διοίκησης και διαχείρισης των Ιερών Ναών, Μονών και Προσκυνημάτων.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων