17/10/2024 17/10/2024 Από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας αναγγέλλεται μετά βαθύτατης θλίψεως, η προς Κύριον εκδημία του αοιδίμου Αρχιμανδρίτου Νικολάου Οικονομίδη, συνταξιούχου κληρικού αυτής. Ο μακαριστός Ιερομόναχος γεννήθηκε το 1952 στον Ταύρο Αττικής. Εκάρη Μοναχός και χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος το 1997, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Στέφανο. Διετέλεσε Εφημέριος της ενορίας Χριστιάνων Τριφυλίας, Ηγούμενος της...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 17:58

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Οικονομίδης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Οικονομίδης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας αναγγέλλεται μετά βαθύτατης θλίψεως, η προς Κύριον εκδημία του αοιδίμου Αρχιμανδρίτου Νικολάου Οικονομίδη, συνταξιούχου κληρικού αυτής.

Ο μακαριστός Ιερομόναχος γεννήθηκε το 1952 στον Ταύρο Αττικής. Εκάρη Μοναχός και χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος το 1997, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Στέφανο. Διετέλεσε Εφημέριος της ενορίας Χριστιάνων Τριφυλίας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Κατσιμικάδας Τριφυλίας, μέλος της επιτροπής Διοίκησης και Διαχείρισης της Ιεράς Μονής Δημιόβης Μεσσηνίας καθώς και εφημέριος της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12η μεσημβρινή, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Φιλιατρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων