10/11/2022 09/11/2022 Εορτάστηκε στις 8 Νοεμβρίου 2022, η εορτή του Προστάτη της πολεμικής αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα. Κατά την πανηγυρική Δοξολογία προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τους Εφημερίους της πόλεως Μεσσήνης, παρουσία του Διοικητή της Μονάδος Σμηνάρχου Ν. Τσιβουράκη. Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του Αρχηγού Γ.Ε.Α....
10 Νοεμβρίου, 2022 - 6:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 11:05

Η εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα

Εορτάστηκε στις 8 Νοεμβρίου 2022, η εορτή του Προστάτη της πολεμικής αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα.

Κατά την πανηγυρική Δοξολογία προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τους Εφημερίους της πόλεως Μεσσήνης, παρουσία του Διοικητή της Μονάδος Σμηνάρχου Ν. Τσιβουράκη.

Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του Αρχηγού Γ.Ε.Α. Αντιπτεράρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα μετατροπής της 120 Π.Ε.Α. σε διεθνές κέντρο εκπαίδευσης πιλότων, ευχόμενος τα δέοντα στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Β. Καπέλιος και Ευστ. Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Π. Καρβέλας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας Αντιδήμαρχος Γ. Φάββας, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας και άλλων τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων