14/06/2023 14/06/2023 Έτοιμη να σταθεί αρωγός στους δοκιμαζόμενους του πολύνεκρου ναυαγίου αλιευτικού πλοίου που μετέφερε παράτυπα μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, δηλώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το δυσάρεστο συμβάν, σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά της Πύλου...
14 Ιουνίου, 2023 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2023 - 19:22

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Έτοιμη να σταθεί αρωγός στους δοκιμαζόμενους του πολύνεκρου ναυαγίου αλιευτικού πλοίου που μετέφερε παράτυπα μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, δηλώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το δυσάρεστο συμβάν, σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά της Πύλου σήμερα, 14 Ιουνίου 2023, ο ευρισκόμενος εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο Διεθνές Συνέδριο, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του στην Καλαμάτα, και έδωσε τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί από πλευράς της τοπικής Εκκλησίας, προς τους δοκιμαζόμενους αυτούς συνανθρώπους μας, να είναι άμεση και ουσιαστική. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις τοπικές Αρχές, σχετικά με την εξέλιξη του πλέον πολύνεκρου ναυαγίου μεταναστών σε Ελληνικά ύδατα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 79 οι νεκροί μετανάστες στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων