11/09/2024 11/09/2024 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο Γυμνάσιο Παραλίας, στο Πειραματικό Γυμνάσιο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά», στην πόλη της Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχήθηκε ευλογημένη, δημιουργική καί παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία. Συνάμα προέτρεψε τους...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 12:51

Μεσσηνίας Χρυσόστομος προς μαθητές: Θέστε στόχους που θα σας οδηγήσουν στην κατάκτηση της γνώσης

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος προς μαθητές: Θέστε στόχους που θα σας οδηγήσουν στην κατάκτηση της γνώσης

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο Γυμνάσιο Παραλίας, στο Πειραματικό Γυμνάσιο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά», στην πόλη της Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχήθηκε ευλογημένη, δημιουργική καί παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία. Συνάμα προέτρεψε τους μαθητές να θέσουν στόχους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στην κατάκτηση της γνώσης, αλλά και στην απόκτηση γενικότερης παιδείας, βάζοντας τά θεμέλια μιάς καλύτερης κοινωνίας, μέλη της οποίας θα είναι αύριο και οι ίδιοι, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων