13/08/2024 13/08/2024 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, σε όλα τα Θεομητορικά Προσ­κυ­­νήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.   Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, παραμονή της εορτής και ώρα 7 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Βουλκά­νου, με το πέρας...
13 Αυγούστου, 2024 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024 - 15:00

Πρόγραμμα εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μητρόπολη Μεσσηνίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, σε όλα τα Θεομητορικά Προσ­κυ­­νήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

 

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, παραμονή της εορτής και ώρα 7 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Βουλκά­νου, με το πέρας του οποίου θα ψαλούν τα εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, κυρία ημέρα της Εορτής και ώρα 7 π.μ., ο Σεβασμιώτατος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, στη συνέχεια και ώρα 8,30 π.μ., θα προστεί της τελετής υποδοχής της Ιεράς και Θαυμα­τουρ­γού Εικόνος Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης, εκ της παλαιάς Μονής της και στις 9 π.μ., θα τελέσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Δημιόβης, ο πανηγυρικός Εσπερινός θα τελε­στεί στις 7,30 μ.μ., ενώ ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 7 π.μ., προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητρο­πο­λίτου Γέροντος Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων