18/06/2023 18/06/2023 Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα τελέσει Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του πλέον πολύνεκρου ναυαγίου, που έγινε ανοικτά της Πύλου στις 14η Ιουνίου 2023. Υπενθυμίζεται ότι o Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμος, ο οποίος βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο συνέδριο...
18 Ιουνίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023 - 9:22

Σήμερα το τρισάγιο από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο

Διαδώστε:
Σήμερα το τρισάγιο από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα τελέσει Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του πλέον πολύνεκρου ναυαγίου, που έγινε ανοικτά της Πύλου στις 14η Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι o Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμος, ο οποίος βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο συνέδριο στο εξωτερικό, αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του στην Καλαμάτα, και έδωσε τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί από πλευράς της τοπικής Εκκλησίας, προς τους δοκιμαζόμενους αυτούς συνανθρώπους μας, να είναι άμεση και ουσιαστική.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων