30/06/2024 30/06/2024 Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2024, οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων, στον Βυζαντινό Ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην πόλη της Καλαμάτας. Το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και κήρυξε τον θείο λόγο ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, Θεολόγος και εφημέριος του...
30 Ιουνίου, 2024 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2024 - 14:36

Συνεχίζεται ο τριήμερος εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Καλαμάτας

Διαδώστε:
Συνεχίζεται ο τριήμερος εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Καλαμάτας

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2024, οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων, στον Βυζαντινό Ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην πόλη της Καλαμάτας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και κήρυξε τον θείο λόγο ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, Θεολόγος και εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της συνοικίας Λεΐκων Καλαμάτας.

Το πρωί της Κυριακής προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Σιψά.

Οι εορτασμοί θα περατωθούν το απόγευμα της Κυριακής με τον μεθέορτο Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση των Αγίων Αποστόλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων