Ι.Μ. Μεσσηνίας
30 Ιανουαρίου, 2022

Τιμήθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:

Με την καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πόλη της Καλαμάτας, τηρουμένων όλων των μέτρων υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήθηκε και φέτος η μνήμη των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο Μπινίσκο, τον συνεφημέριό του Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Σφήκα και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Δημ. Πολίτης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Παύλος Κλάδης, αρκετά μέλη του Δημ. Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ευστ. Αναστασόπουλος, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Θεοφανία Σιούτη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παν. Λύρας και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμάτας κ. Ευγενία Γιαννοπούλου.

Διαδώστε: