09/08/2024 09/08/2024 Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στις 7.00 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Γεωργιτσίου, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.   Ακολούθως, στην επάνω πλατεία του χωριού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη σε δύο ευλογημένα τέκνα του Γεωργιτσίου, τους Ιερομονάχους και κατά σάρκα αδελφούς,...
09 Αυγούστου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024 - 20:08

Μνημόσυνα Ιερομονάχων θα τελεσθούν στο Γεωργίτσι Λακωνίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνα Ιερομονάχων θα τελεσθούν στο Γεωργίτσι Λακωνίας

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στις 7.00 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Γεωργιτσίου, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

 

Ακολούθως, στην επάνω πλατεία του χωριού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη σε δύο ευλογημένα τέκνα του Γεωργιτσίου, τους Ιερομονάχους και κατά σάρκα αδελφούς, Ευσέβιο και Βασίλειο Γιαννακάκη.

Ομιλητές θα είναι δύο άνθρωποι που τους γνώρισαν, ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευσέβιος Σπανός, και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, η Ενορία Γεωργιτσίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γεωργιτσίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων