22/12/2022 22/12/2022 Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Περισσού Νέας Ιωνίας. Στον χθεσινό Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών και την παρουσία πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήλθαν ευλαβικά στον...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:51

Μέγας Εσπερινός Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Μέγας Εσπερινός Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας στη Νέα Ιωνία

Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Περισσού Νέας Ιωνίας.

Στον χθεσινό Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών και την παρουσία πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήλθαν ευλαβικά στον Ναό για να προσκυνήσουν την Ιερά θαυματουργό Εικόνα της Αγίας από το Χορόσκιοϊ της Μικράς Ασίας καθώς και το απότμημα του Ιερού Λειψάνου της που φυλάσσονται εντός του Ναού.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μαρτυρικό βίο και στα πνευματικά χαρίσματά της της Αγίας Αναστασίας, η οποία αποτέλεσε πρότυπο αγάπης προς τον Χριστό.

Πριν το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος τίμησε τις κυρίες Αναστασία Σιγάλα, Αγγελική Ρόκα, Βιργινία Αργύρη και Αικατερίνη Δρακάκη τόσο για την πολυσήμαντη και πολύπλευρη προσφορά τους στην οικοδόμηση του Ιερού Ναού, όσο και για την δυναμική δράση τους στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της ενορίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων