05/07/2024 05/07/2024 Σειρά επαφών είχε ο Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, Δρ. Jerry Pillay, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα. Εκτός από τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Ε. συναντήθηκε με τους Υπουργούς Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτη και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη. Επίσης, ο Γ.Γ. του ΠΣΕ...
05 Ιουλίου, 2024 - 11:55

Στο εργοτάξιο του Ιωνικού Κέντρου στη Νέα Ιωνία ξεναγήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Ε.

Διαδώστε:
Στο εργοτάξιο του Ιωνικού Κέντρου στη Νέα Ιωνία ξεναγήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Ε.

Σειρά επαφών είχε ο Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, Δρ. Jerry Pillay, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα.

Εκτός από τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Ε. συναντήθηκε με τους Υπουργούς Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτη και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη.

Επίσης, ο Γ.Γ. του ΠΣΕ ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, στο εργοτάξιο του Ιωνικού Κέντρου στη Νέα Ιωνία. Το κέντρο περιλαμβάνει εκκλησία, παιδικό σταθμό, συνεδριακό κέντρο, μουσείο και κέντρο φιλοξενίας.

Φωτογραφίες: Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Χρειάζεται και προσπάθεια, ώστε να μην δημιουργούνται διαιρέσεις, οι οποίες είναι μια πικρή εμπειρία»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων