07/06/2024 07/06/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τιμά τα 50 χρόνια ζωής της με πληθώρα πανηγυρικών εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται με επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους ενοριτών, τα ενοριακά λαϊκά πανηγύρια. Το πανηγύρι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30ης Μαΐου 2024. Δείτε φωτογραφίες: Το πανηγύρι του...
07 Ιουνίου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 18:29

Συνεχίζονται τα ενοριακά λαϊκά πανηγύρια για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Συνεχίζονται τα ενοριακά λαϊκά πανηγύρια για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τιμά τα 50 χρόνια ζωής της με πληθώρα πανηγυρικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται με επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους ενοριτών, τα ενοριακά λαϊκά πανηγύρια.

Το πανηγύρι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30ης Μαΐου 2024. Δείτε φωτογραφίες:

Το πανηγύρι του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Βότση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2ας Ιουνίου 2024. Δείτε φωτογραφίες:

Το πανηγύρι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Νέας Κρήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6ης Ιουνίου 2024. Δείτε φωτογραφίες:

Τα λαϊκά αυτά πανηγύρια, περιλαμβάνουν προβολή ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Ναού και τις σύγχρονες δράσεις του, παραδοσιακούς χορούς τραγούδια και πλούσια κεράσματα.

Πανθομολογουμένως, τα πανήγυρια των ενοριών αγκαλιάστηκαν με ενθουσιασμό από τους ενορίτες, συμβάλουν δε στην σύνδεση των ενοριτών με τις ενορίες τους αλλά και μεταξύ τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων