16/05/2024 17/05/2024 Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος τον μήνα Μάϊο από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεώς Νέας Σμύρνης. Την ερχόμενη Κυριακή των Μυροφόρων, 19 Μαΐου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία και ακολούθως πάνδημο μνημόσυνο για την ανάπαυση των αειμνήστων Αρχιεπισκόπων Αθηνών Σεραφείμ και Χριστοδούλου, καθώς και των δύο πρώτων...
16 Μαΐου, 2024 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 17:09

50 χρόνια ζωής συμπληρώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
50 χρόνια ζωής συμπληρώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος τον μήνα Μάϊο από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεώς Νέας Σμύρνης.

Την ερχόμενη Κυριακή των Μυροφόρων, 19 Μαΐου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία και ακολούθως πάνδημο μνημόσυνο για την ανάπαυση των αειμνήστων Αρχιεπισκόπων Αθηνών Σεραφείμ και Χριστοδούλου, καθώς και των δύο πρώτων Μητροπολιτών της Ιεράς Μητροπόλεώς Νέας Σμύρνης Χρυσοστόμου και Αγαθαγγέλου.

Την ίδια ημέρα και στις 12 το μεσημέρι θα τελεστούν τα εγκαίνια του νεοδμήτου Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεώς επί της οδού Αγίας Φωτεινής 65.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων