14/05/2024 14/05/2024 Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν οι ένοικοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Οίκος Γαλήνης» της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών επισκέφθηκε για ακόμη μια χρονιά τον «Οίκο Γαλήνης» για να μεταφέρει τις θερμότερες ευχές του στους ενοίκους και να μοιράσει σε όλους πασχαλινά αυγά. Tο προσωπικό της...
14 Μαΐου, 2024 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 14:07

Πασχάλια επίσκεψη Μητροπολίτη Συμεών στον “Οίκο Γαλήνης” της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Πασχάλια επίσκεψη Μητροπολίτη Συμεών στον “Οίκο Γαλήνης” της  ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν οι ένοικοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Οίκος Γαλήνης» της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών επισκέφθηκε για ακόμη μια χρονιά τον «Οίκο Γαλήνης» για να μεταφέρει τις θερμότερες ευχές του στους ενοίκους και να μοιράσει σε όλους πασχαλινά αυγά.

Tο προσωπικό της Μονάδας, υποδέχθηκε εγκάρδια τον Μητροπολίτη και συνομίλησε μαζί του για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται από την Διοίκηση και το Προσωπικό, να διατηρηθεί το επίπεδο νοσηλείας και διαβίωσης των ενοίκων σε υψηλά επίπεδα.

“Ένα έργο που παρά τις αντίξοες και ασταθείς πολλές φορές οικονομικές συνθήκες, με την αγάπη και την αφοσίωση του προσωπικού, στέφεται από απόλυτη επιτυχία εδώ και 34 χρόνια!” αναφέρει σε ανάρτησή της η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων