09/07/2024 09/07/2024 Τους Επισκόπους της Ναυπάκτου που συμμετείχαν σε Οικουμενικές Συνόδους θα εορτάσει η Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου το Σάββατο 13 Ιουλίου και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Μητρόπολη θα υποδεχτεί λείψανο του Αγίου Πολυκάρπου.   Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 6:30 μμ. θα γίνει υποδοχή λειψάνου του Αγίου Πολυκάρπου μπροστά από...
09 Ιουλίου, 2024 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 18:07

Μητρόπολη Ναυπάκτου: Εορτή Επισκόπων Ναυπάκτου στις Οικουμενικές Συνόδους και υποδοχή λειψάνου Αγίου Πολυκάρπου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ναυπάκτου: Εορτή Επισκόπων Ναυπάκτου στις Οικουμενικές Συνόδους και υποδοχή λειψάνου Αγίου Πολυκάρπου

Τους Επισκόπους της Ναυπάκτου που συμμετείχαν σε Οικουμενικές Συνόδους θα εορτάσει η Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου το Σάββατο 13 Ιουλίου και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Μητρόπολη θα υποδεχτεί λείψανο του Αγίου Πολυκάρπου.

 

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 6:30 μμ. θα γίνει υποδοχή λειψάνου του Αγίου Πολυκάρπου μπροστά από το Δημαρχείο της Ναυπάκτου και στις 7:00 μμ. θα ακολουθήσει Μέγας πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα τελεσθεί ο Όρθρος και θα ακολουθήσει πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων