27/12/2018 27/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, μία ημέρα μετά την εορτή των Χριστουγέννων και σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου,  παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παιδιών της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης στην φιλόξενη κατακόμβη του Ναού. Ο Σεβασμιώτατος στον εόρτιο χαιρετισμό του στην εκδήλωση αυτή, την οποία πλαισίωνε η ορχήστρα των ταλαντούχων νέων της ενορίας, ευχήθηκε σε όλους...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 15:23

Γεύμα αγάπης από τον Σεβασμιώτατο Νεαπόλεως κ.Βαρνάβα

Διαδώστε:
Γεύμα αγάπης από τον Σεβασμιώτατο Νεαπόλεως κ.Βαρνάβα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, μία ημέρα μετά την εορτή των Χριστουγέννων και σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου,  παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παιδιών της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης στην φιλόξενη κατακόμβη του Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στον εόρτιο χαιρετισμό του στην εκδήλωση αυτή, την οποία πλαισίωνε η ορχήστρα των ταλαντούχων νέων της ενορίας, ευχήθηκε σε όλους Καλό Άγιο Δωδεκαήμερο.

Επίσης στο γιορτινό τραπέζι παρακάθισαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αστυνομικές αρχές και φορείς του τόπου και όλοι όσοι ενισχύουν με κάθε τρόπο το έργο της ενορίας και βοηθούν στην πρόοδο και προκοπή των παιδιών της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων