26/01/2019 26/01/2019 Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στη Σταυρούπολη, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και να ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Διευθυντές κ. Χρήστο Γεωργίου και κ. Παύλο Ματζιάρη για την πρόσκληση να παρευρεθεί ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς της επαρχίας του και...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 22:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 22:25

Τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Θεσσαλονίκης ευλόγησε ο Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Θεσσαλονίκης ευλόγησε ο Μητρ. Νεαπόλεως

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στη Σταυρούπολη, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και να ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Διευθυντές κ. Χρήστο Γεωργίου και κ. Παύλο Ματζιάρη για την πρόσκληση να παρευρεθεί ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς της επαρχίας του και να συνομιλήσει μαζί τους, τονίζοντας τη σημασία της παροχής παιδείας από τους δασκάλους στη σημερινή δύσκολη εποχή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο επιχώριος Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων