08/04/2019 08/04/2019 Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στον κατανυκτικό εσπερινό που τελέστηκε με κατάνυξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελευθερίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο π. Λουκάς ο Ξενοφωντινός, ο οποίος παρουσίασε  πολύ γλαφυρά τους καρπούς του αγίου Πνεύματος. Ο αγιορείτης μοναχός διάνθισε την παρουσίασή του με  χωρία του Ευαγγελίου, με αναφορές σε πατερικά κείμενα και...
08 Απριλίου, 2019 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 12:10

Ε΄Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου

Διαδώστε:
Ε΄Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στον κατανυκτικό εσπερινό που τελέστηκε με κατάνυξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελευθερίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο π. Λουκάς ο Ξενοφωντινός, ο οποίος παρουσίασε  πολύ γλαφυρά τους καρπούς του αγίου Πνεύματος. Ο αγιορείτης μοναχός διάνθισε την παρουσίασή του με  χωρία του Ευαγγελίου, με αναφορές σε πατερικά κείμενα και περιστατικά ερανισμένα από το βιβλίο του Γεροντικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων