26/06/2024 02/07/2024 Με την παρουσία 3 Αρχιερέων , του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου , του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα , του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών το 1ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50...
26 Ιουνίου, 2024 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 8:40

“Με τη βάρκα…. θ’ αρμενίσω”: 1ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Με τη βάρκα…. θ’ αρμενίσω”: 1ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία 3 Αρχιερέων , του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου , του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα , του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών το 1ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση των Μητροπόλεων Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς.

Στο καλλιτεχνικό γεγονός συμμετείχαν 4 χορωδίες ( με τη σειρά που παρουσιάστηκαν) η Νεανική Χορωδία της Χριστιανικής Αδελφότητας ” Ελπίδα” υπό τη διεύθυνση της κ. Ευαγγελίας Καλυβίνου, η Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του κ. Ηρακλή Παναγόπουλου, οι Χορωδίες των Ι. Μητροπόλεων Ν. Κρήνης – Καλαμαριάς και Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως με χοράρχες τον π. Θεόδωρο Τζαμπατζίδη και την κ. Μαρία Χαραλαμπίδου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στην ” προφητική” και ιστορικής σημασίας απόφαση ίδρυσης των 2 Μητροπόλεων στη Θεσσαλονίκη , κάλεσε στο βήμα τον Παναγιώτατο κ. Φιλόθεο και το Σεβασμιώτατο κ. Ιουστίνο, οι οποίοι, με τη σειρά τους υπογράμμισαν τη σταθερή απόφαση και θέληση να εργαστούν στη νεότητα δημιουργώντας συνθήκες αλληλεπίδρασης και διαδραστικότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων