31/01/2021 31/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ύστερα από εκτεταμένη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά και την αρμόδια επιστημονική ομάδα προβαίνει στην ακόλουθη ενημερωτική δήλωση: «Εμφανίστηκε στέλεχος του μεταλλαγμένου ιού της Νότιας Αφρικής σε κληρικό της Μητρόπολής μας. Δεν υπάρχει ενδοεκκλησιαστική διασπορά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν σε ιχνηλάτηση επαφών. Ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει».
31 Ιανουαρίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 19:09

«Δεν υπάρχει ενδοεκκλησιαστική διασπορά»

Διαδώστε:
«Δεν υπάρχει ενδοεκκλησιαστική διασπορά»

Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ύστερα από εκτεταμένη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά και την αρμόδια επιστημονική ομάδα προβαίνει στην ακόλουθη ενημερωτική δήλωση: «Εμφανίστηκε στέλεχος του μεταλλαγμένου ιού της Νότιας Αφρικής σε κληρικό της Μητρόπολής μας. Δεν υπάρχει ενδοεκκλησιαστική διασπορά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν σε ιχνηλάτηση επαφών. Ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων