28/10/2024 28/10/2024 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα γιορτάζει την εθνική επέτειό της και το ιστορικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων που σηματοδότησε την εμπλοκή της χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 16:10

Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Η Θεομήτωρ απλώνει το μαφόριό Της πάνω από το έθνος μας»

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Η Θεομήτωρ απλώνει το μαφόριό Της πάνω από το έθνος μας»

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα γιορτάζει την εθνική επέτειό της και το ιστορικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων που σηματοδότησε την εμπλοκή της χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε Δοξολογία. Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα, επεσήμανε την ευλογία της έλευσης της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας από το Όρος Παγγαίο.

«Η Θεομήτωρ απλώνει το μαφόριό Της πάνω από το έθνος μας . Η Υπεραγία Θεοτόκος γονυπετής δέεται για τα παιδιά Της και μένει μέσα στους αιώνες η πηγή της ευλογίας και της χάριτος», υπενθύμισε ο Επίσκοπος της Δυτικής Θεσσαλονίκης κατακλείοντας τις ευχές του.

 

                                                

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων