12/08/2024 12/08/2024 Την περίοδο των μεγάλων αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου στο Ποσείδι επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024. Ανάμεσα στα μέλη της Συνοδείας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση 100 αγόρια. Το φετινό όνομα της Περιόδου είναι: «50 χρόνια διακονία με...
12 Αυγούστου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024 - 20:24

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Κατασκηνωτική Περίοδο των αγοριών στο Ποσείδι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Κατασκηνωτική Περίοδο των αγοριών στο Ποσείδι

Την περίοδο των μεγάλων αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου στο Ποσείδι επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024.

Ανάμεσα στα μέλη της Συνοδείας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση 100 αγόρια.

Το φετινό όνομα της Περιόδου είναι: «50 χρόνια διακονία με αγάπη και αγωνία». Το όλο προγραμμα είναι επικεντρωμένο στα 50 χρόνια από την ίδρυση της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος, στην αποστροφή του προς τα νέα αγόρια, υπογράμμισε την αξία της ενότητας η οποία ομορφαίνει τον τόπο και επεσήμανε για μια ακόμα φορά την κομβικής σημασίας φετινή χρονιά η οποία σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως (1974 – 2024).

Στη συνέχεια του λόγου του, ο Σεβασμιώτατος στάθηκε με σεβασμό στο πρόσωπο του προκατόχου του κυρού Διονυσίου ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Άγγελος της Τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το αρχηγείο, τους πατέρες Γεώργιο Σαρησάββα και Δημήτριο Μούτσο, καθώς και τους ομαδάρχες και τις κυρίες της κουζίνας που θυσιαστικά διακονούν.

 

2024-08-12 ΠΟΣΕΙΔΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων