23/06/2023 23/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου, στην Τελετή Αποφοίτησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την υψηλή παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης σε επίτιμο καθηγητή περιβαλλοντικής επιστήμης του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ο Παναγιώτατος μίλησε για τις...
23 Ιουνίου, 2023 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023 - 10:35

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Τελετή Αποφοίτησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Τελετή Αποφοίτησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου, στην Τελετή Αποφοίτησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την υψηλή παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης σε επίτιμο καθηγητή περιβαλλοντικής επιστήμης του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ο Παναγιώτατος μίλησε για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τον τρόπο με τον οποίο η Ορθοδοξία προσεγγίζει το παγκόσμιο οικολογικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: 

Στον Βόλο από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Η αναφορά στην “πράσινη” Εκκλησία από τη Θεσσαλονίκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων