02/07/2024 02/07/2024 Tην Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Αγία Εκκλησία τιμά την κατάθεση της Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον προσφάτως εγκαινιασθέντα Ιερό Βυζαντινό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Χορτιάτη. Ο π. Νικηφόρος Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στο γεγονός της κατάθεσης της Τιμίας Εσθήτας της Θεοτόκου,...
02 Ιουλίου, 2024 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 16:40

O Νεαπόλεως Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη

Διαδώστε:
O Νεαπόλεως Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη

Tην Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Αγία Εκκλησία τιμά την κατάθεση της Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον προσφάτως εγκαινιασθέντα Ιερό Βυζαντινό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Χορτιάτη.

Ο π. Νικηφόρος Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στο γεγονός της κατάθεσης της Τιμίας Εσθήτας της Θεοτόκου, το οποίο τιμά η Εκκλησία, καθώς και στα θαύματα που επιτελεί μέσα στους αιώνες η Θεομητορική Χάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων