14/08/2024 14/08/2024 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα τελέστηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.   Στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος ανακαλώντας την πορεία της επίγειας ζωής Της από τα παιδικά Της χρόνια, τη στιγμή...
14 Αυγούστου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2024 - 21:02

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα τελέστηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

 

Στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος ανακαλώντας την πορεία της επίγειας ζωής Της από τα παιδικά Της χρόνια, τη στιγμή της εκλογής Της από το Θεό Πατέρα μέχρι την παρουσία Της στη Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανάληψη του Κυρίου και Υιού Της.

Ο Σεβασμιώτατος εστίασε ιδιαίτερα στο γεγονός της Μετάστασης της Παναγίας Μητέρας. Η Παναγία με τη Μετάσταση Της ανοίγει ένα παράθυρο στην Βασιλεία των Ουρανών, στην έβδομη ημέρα: «Χαίρε, αυγή μυστικής ημέρας».

 

2024-08-13 Ι.Ν.ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΕΥΚΩΝ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων