10/07/2024 10/07/2024 Ολοκληρώθηκε η Α΄κατασκηνωτική περίοδος Αγοριών Δημοτικού στο Ποσείδι Χαλκιδικής τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Οι 105 κατασκηνωτές πέρασαν ημέρες ξεγνοιασιάς και δροσιάς στις φιλόξενες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις . “Φτωχογειτονιές της Ελπίδας” το φετινό όνομα αφιερωμένο στα 50 χρόνια ζωής και διακονίας της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Οι υπεύθυνοι ιερείς π.Γεώργιος Αντωνιάδης και π. Θεμιστοκλής Αλεξανδρίδης, μαζί...
10 Ιουλίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 18:47

Ολοκληρώθηκε η Α΄κατασκηνωτική περίοδος Αγοριών Δημοτικού στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η Α΄κατασκηνωτική περίοδος Αγοριών Δημοτικού στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Ολοκληρώθηκε η Α΄κατασκηνωτική περίοδος Αγοριών Δημοτικού στο Ποσείδι Χαλκιδικής τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Οι 105 κατασκηνωτές πέρασαν ημέρες ξεγνοιασιάς και δροσιάς στις φιλόξενες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις . “Φτωχογειτονιές της Ελπίδας” το φετινό όνομα αφιερωμένο στα 50 χρόνια ζωής και διακονίας της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Οι υπεύθυνοι ιερείς π.Γεώργιος Αντωνιάδης και π. Θεμιστοκλής Αλεξανδρίδης, μαζί με τους υπαρχηγούς, τους ομαδάρχες, τα στελέχη ψυχαγωγίας και τις εθελόντριες της κουζίνας και της καθαριότητας, προετοίμασαν μία κατασκηνωτική περίοδο ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Βασικός κορμός το γεγονός ότι η κατασκήνωση είναι εκκλησιαστική, οι κατασκηνωτές ακολούθησαν ένα πρόγραμμα το οποίο είχε μέσα Χριστό. Επιπροσθέτως, στη φετινή περίοδο πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τις Πρώτες Βοήθειες. Από την Πυροσβεστική (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας) για τις φωτιές και τα λοιπά ακραία φυσικά φαινόμενα. Από τον κύριο Κανάκη Αθανάσιο, Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, για τους κινδύνους του διαδικτύου. Πέραν αυτών τα παιδιά έπαιξαν και τραγούδησαν ατελείωτες ώρες και απόλαυσαν τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας της κατασκήνωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων