09/09/2023 09/09/2023 Στο παρεκκλήσι, το οποίο τιμάται στο Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου και κοσμεί τον αύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου», τελέστηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, αφού αποτύπωσε τη σκηνή της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου υπογράμμισε ότι η Γέννηση...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 17:37

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη

Στο παρεκκλήσι, το οποίο τιμάται στο Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου και κοσμεί τον αύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου», τελέστηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, αφού αποτύπωσε τη σκηνή της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου υπογράμμισε ότι η Γέννηση της Θεοτόκου έλυσε την «κατάρα του προπατορικού αμαρτήματος», έφερε τη Χαρά στον κόσμο και στάθηκε προάγγελος του Μυστηρίου της σωτηρίας του ανθρώπινου γένους.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, η Διευθύνουσα, μέλη του Διοικητικού προσωπικού καθώς και εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής και Ιατρικής Υπηρεσίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων