11/05/2024 14/05/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και Αγίου Εφραίμ Πεύκων τελέστηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Πανοσιολογιώτατος Aρχιμανδρίτης π. Συμεών Παπαγεωργίου είχε το διακόνημα του λόγου. Ο ομιλητής αφορμώμενος από το Πρωτευαγγέλιο, την υπόσχεση της σωτηρίας από το Θεό στους πρωτοπλάστους, επέκτεινε...
11 Μαΐου, 2024 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 23:14

Χοροστασία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως στον Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και Αγίου Εφραίμ Πεύκων

Διαδώστε:
Χοροστασία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως στον Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και Αγίου Εφραίμ Πεύκων

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και Αγίου Εφραίμ Πεύκων τελέστηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Aρχιμανδρίτης π. Συμεών Παπαγεωργίου είχε το διακόνημα του λόγου.

Ο ομιλητής αφορμώμενος από το Πρωτευαγγέλιο, την υπόσχεση της σωτηρίας από το Θεό στους πρωτοπλάστους, επέκτεινε το λόγο του και εστίασε στη σκιαγράφηση της προσωπικότητας και του μαρτυρίου του Νεομάρτυρα αγίου Έφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων