15/04/2020 15/04/2020 Την Μεγάλη Τρίτη αντιπροσωπεία του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, της Ελληνικής Αεροπορίας, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιερής Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης και προσέφερε τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία, και ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων τους, πλούσια δέ την...
15 Απριλίου, 2020 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 17:11

Προσφορά τροφίμων από το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου

Διαδώστε:
Προσφορά τροφίμων από το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου

Την Μεγάλη Τρίτη αντιπροσωπεία του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, της Ελληνικής Αεροπορίας, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιερής Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης και προσέφερε τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία, και ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων τους, πλούσια δέ την ευλογία του Αναστάντος Χριστού στον Διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σμήναρχο κ. Απόστολο Καστώρη καί στό προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων