11/10/2024 11/10/2024 Tο πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος τέλεσε αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος καλωσόρισε τους πρωτοετείς σπουδαστές, ευχήθηκε να έχουν καλά ταξίδια υπό τη σκέπη του προστάτου τους Αγίου Νικολάου, η δε...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 20:05

Τέλεση Αγιασμού ενάρξεως νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην ΑΕΝ Ηπείρου

Διαδώστε:
Τέλεση Αγιασμού ενάρξεως νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην ΑΕΝ Ηπείρου

Tο πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος τέλεσε αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος καλωσόρισε τους πρωτοετείς σπουδαστές, ευχήθηκε να έχουν καλά ταξίδια υπό τη σκέπη του προστάτου τους Αγίου Νικολάου, η δε Χάρη του Θεού και η προστασία της Παναγίας μας να φωτίζει την πορεία της ζωής τους.

Τέλος ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες, τον Διοικητή της Ακαδημίας, Αντιπλοίαρχο κ. Ευάγγελο Τζούρτζο, τον Υποδιοικητή, Αντιπλοίαρχο κ. Κωνσταντίνο Καρβέλη, τον Διευθυντή Σπουδών κ. Νικόλαο Παπασπύρου και όλους τους καθηγητές ευχηθείς υγεία και δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων