19/11/2018 19/11/2018 Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 , ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων , ιερούργησε και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Εχίνο.   Στο Κήρυγμά Του ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, τόνισε την σημαντική ύπαρξη των Ενόπλων Δυνάμεων, με αφορμή και την επικείμενη ημέρα εορτής (21 Νοεμβρίου,...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 21:57

Η Υφυπουργός κ.Κόλλια Τσαρουχά στον Αγ.Γεώργιο Εχίνου

Διαδώστε:
Η Υφυπουργός κ.Κόλλια Τσαρουχά στον Αγ.Γεώργιο Εχίνου

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 , ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων , ιερούργησε και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Εχίνο.

 

Στο Κήρυγμά Του ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, τόνισε την σημαντική ύπαρξη των Ενόπλων Δυνάμεων, με αφορμή και την επικείμενη ημέρα εορτής (21 Νοεμβρίου, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου) αλλά και στην ειρηνική συμβίωση μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, με αφορμή την επίσκεψη αυτή στην Ορεινή Περιοχή της Ξάνθης.

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ήταν στην Θεία Λειτουργία , συνοδευόμενη από τον  Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά, κάνοντας  περιοδεία στα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης.

Ενώ στην συνέχεια Επισκέφτηκαν  χωριά της περιοχής, όπου έχουν υλοποιηθεί έργα συντήρησης οδοποιίας και Σχολικών Κτιριακών Εγκαταστάσεων από το Δ΄ Σώμα Στρατού και   παρακολούθησαν   εκπαιδευτικές δραστηριότητες Εθνοφυλάκων της 29 Μ/Π ΤΑΞ στο ΠΒ Αμπελώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων