29/11/2018 29/11/2018 Πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, η ετήσια συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, ο οποίος αφίχθηκε από την Αθήνα για το σκοπό αυτό. Από τις Αρχές, παρευρέθησαν ο...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 14:16

Σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων ο Μητρ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων ο Μητρ. Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, η ετήσια συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, ο οποίος αφίχθηκε από την Αθήνα για το σκοπό αυτό. Από τις Αρχές, παρευρέθησαν ο Διοικητής του Δ΄Σ. Στρατού, Αντγος Γεώργιος Καμπάς και κ. Μαρίνος Σδρέβανος, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης..

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, ο Υπτγος ε.α Βασίλειος Δαλαμαγκίδης, Πρόεδρος ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Έβρου( Διδυμότειχο) με 3 μέλη, όπως και 110 μέλη όλων των βαθμών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, οι Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των ‘‘αναδόχων’’ Συλλόγων/Ενώσεων του Ν. Ξάνθης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης, σύλλογοι με τους οποίους το Παράρτημα συνεργάζεται στενά, αφού έχουν ίδιους ή συναφείς Εθνικούς και Κοινωνικούς σκοπούς.
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, αφού καλωσόρισε όσους προσήλθαν, τους κάλεσε για ‘’τήρηση 1 σιγή’’ στη Μνήμη του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, που εκτελέστηκε ‘’εν ψυχρώ’’, στις 28 Οκτωβρίου 2018, από την Αλβανική Αστυνομία στους Βουλιαράτες. Στη συνέχεια παρουσίασε τον Απολογισμό του 2018, με τις δραστηριότητες που διοργάνωσε ή συμμετείχε το Παράρτημα, όπως και τον Προγραμματισμό για το 2019, ενώ κατέληξε με διαπιστώσεις και προβληματισμούς, από τα παρατηρούμενα στην Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή .

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος ευχαρίστησε το Παράρτημα Ξάνθης και τους αναδόχους συλλόγους, για τη φροντίδα και επιμέλεια των Ιερών Ναών στα Πομακοχώρια, όπως και ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α Βασίλειος Ροζής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων