17/10/2018 17/10/2018 Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κανάγκα “Φως Εθνών” επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αφρική. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης είχε την χαρά να βρεθεί κοντά σε εξακόσιους και πλέον μαθητές που αριθμούν τα Σχολεία , οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με πολλή...
17 Οκτωβρίου, 2018 - 11:16

Στους μαθητές της Κανάγκα ο Μητρ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Στους μαθητές της Κανάγκα ο Μητρ. Ξάνθης

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κανάγκα “Φως Εθνών” επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αφρική.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης είχε την χαρά να βρεθεί κοντά σε εξακόσιους και πλέον μαθητές που αριθμούν τα Σχολεία , οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με πολλή χαρά. Ευχαρίστησε τους μαθητές  και απηύθηνε τις Πατρικές Του Ευχές πρός όλους για υγεία πολλή και πρόοδο στην ζωή Τους.

Στην συνέχεια Της ημέρας , επίσκεφτηκε το Σχολείο “Κώστας Πάλλας”, όπου τέλεσε  Τρισάγιο , στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Τσιλούμπα για την ανάπαυση της ψυχής του Κώστα Πάλλα – Αεροπόρου που σκοτώθηκε σε ατύχημα κατάσβεσης Πυρκαγιάς. Το σχολέιο χτίστηκε στην μνήμη του Κ. Πάλλα από τους γονείς του.

Το Απόγευμα , πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων , του Αειμνήστου Ιεραποστόλου Χρυσοστόμου Παπασαραντόπουλου , στην οποία ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Παντελεήμων , μεταφέροντας τις Πνευματικές Του Εμπειρίες στους Κληρικούς της Περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων