18/06/2024 18/06/2024 Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιουνίου. Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ενώ με ομιλητής ήταν ο κ. Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Βουλευτή Α’ Αθηνών και μέλους Δ.Σ. του Ιδρύματος...
18 Ιουνίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024 - 10:39

Εκδήλωση στην Ξάνθη με θέμα τα 101 χρόνια μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης

Διαδώστε:
Εκδήλωση στην Ξάνθη με θέμα τα 101 χρόνια μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ενώ με ομιλητής ήταν ο κ. Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Βουλευτή Α’ Αθηνών και μέλους Δ.Σ. του Ιδρύματος Θρακικής Τεχνης και Παράδοσης.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Συρίγου ήταν: «Από τη Λωζάννη στο Σήμερα-101 χρόνια μετά τη Συνθήκη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων